Anđus: Taksista iz Tunisa je moj dobar prijatelj i sportski menadžer

Posted on Sep 14 2015 - 4:41pm by 🏀

BEOGRAD, 14. septembar 2015, (Njuz) – Sportski voditelj Dejan Anđus izjavio je da je taksista Tunišanin, koji je u Lilu srpske košarkaše Nikolu Kalinića, Miroslava Raduljicu i Zorana Ercega odvezao u svoj stan na kafu, njegov kućni prijatelj i sjajan sportski menadžer.

“Taj moj prijatelj taksista mi je pokazao CV-jeve mnogih sportskih stručnjaka, od kojih sam neke predložio ovdašnjim klubovima. Mnogi su i sklopili ugovore. Jeste da mi još uvek nisu ništa platili za moju skromnu posredničku ulogu, ali to sada nije tema. Uglavnom, taksista iz Lila je izuzetan menadžer, gotovo da je u rangu taksiste Miška – objasnio je Anđus.

Anđus je naveo da Tunišanin taksista, iako on sam sebe ne smatra sportskim menadžerom, zaslužuje proviziju za obavljeni posao.

“O njegovom uticaju najbolje svedoči to što je tek tako “pokupio” tri srpska reprezentativca i odveo ih kući na kafu, da ih upozna sa svojom ženom. Zato i ovom prilikom apelujem da sve koji nam…koji mu duguju proviziju od raznih ugovora svoje obaveze izmire što pre i da ne zaborave ko su im pravi prijatelji”, ocenio je Anđus.

Nenad Milosavljević

Leave A Response