Đorđević obećao da će na sledećem prvenstvu slušati savete sa Fejsbuka i Tvitera

Posted on Sep 21 2015 - 2:52pm by marko

BEOGRAD, 21. septembar 2015, (Njuz) – Trener srpske košarkaške reprezentacije Aleksandar Đorđević izjavio je da će na sledećem prvenstvu na kojem Srbija bude učestvovala obavezno slušati sve savete koje bude pročitao na društvenim mrežama, prvenstveno na Fejsbuku i Tviteru.

Đorđević je rekao da mu je žao što nije poslušao savete brojnih građana koji su svoje impresije i savete velikodušno delili na internetu.

– Iako sam u košarci celog života, na Fejsbuku i Tviteru sam video mnogo saveta i primedbi koji su mi razjasnili gde sam pogrešio i zašto nismo došli do finala. Iako većina tih saveta dođe tek posle utakmice, jasno je da su u pitanju vrlo stručne primedbe ljudi koji godinama gledaju utakmice i možda čak povremeno odu i na basket u parkiću, zbog čega ću već na sledećem prvenstvu primeniti većinu njih. Dobro, osim možda onih u kojima se preporučuje da sudijama polomimo pištaljke ili noge – izjavio je trener srpske reprezentacije.

Kako je Đorđević naveo, posebno su mu bili zanimljivi saveti 13-godišnjeg Toše Uzelca na ask.fm-u i Milene Kojić, koja je svoje primedbe u vidu motivacionih postera objavljivala na Pinterestu.

Nenad Milosavljević

Leave A Response