Građani besni na Đorđevića jer im se meša u izbor igrača za Eurobasket

Posted on Aug 31 2015 - 11:52pm by 🏀

BEOGRAD, 21. avgust 2015, (Njuz) – Većina građana Srbije ljuta je na selektora košarkaške reprezentacije Aleksandra Đorđevića jer im se meša u izbor igrača koji će igrati na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Iako većina građana poštuje Đorđevića kao trenera, oni ipak misle da nije njegov posao da određuje ko će se naći na krajnjem spisku, a ko ne.

– Ne razumem zašto je otkazao Luki Mitroviću? Mali je odličan, brz je i znatno je napredovao u Zvezdi. Mislim da je bolji i od Bjelice i Ercega koji igraju na istoj poziciji. Bez njega definitivno nemamo šanse za medalju – tvrdi Mladen Ratković iz Kragujevca – Sale jeste legenda i mnogo toga je učinio za našu košarku, ali mislim da mu sve to ne daje za pravo da on određuje ko će igrati. Napisao sam mu mejl i čekam objašnjenje – dodao je on.

S druge strane, Đorđevićevi otkazi Luki Mitroviću i Kešelju nisu jedini problem koji smeta poznavaocima košarke u Srbiji.

– Ne mogu da verujem da je zadržao Simonovića. Pa šta će nam on kada na toj poziciji imamo Kalinića i Nedovića? – upitao se Nikola Pavlović iz Beograda – Jeste Sale super vodio tim na poslednjem svetskom prvenstvu i jesmo stigli do titule vicešampiona sveta, ali odakle mu pravo da sam određuje ko će igrati, a ko ne? – zaključio je ovaj poznavalac košarke.

Kako nezvanično saznajemo, selektoru Đorđeviću su teško pale kritike građana zbog skraćenja spiska igrača i trenutno razmišlja da organizuje referendum sa pitanjem “Kojih 12 igrača bi po vašem mišjenju trebalo da igra na Eurobasketu?“

Leave A Response