Greg Popović došao na Evropsko prvenstvo da se lično uveri da Bobi Marjanović ne igra

Posted on Sep 9 2015 - 12:12pm by 🏀

BERLIN, 9. septembar 2015, (Njuz) – Trener San Antonio Sparsa Greg Popović nije bio u potpunosti siguran u glasine da se Boban Marjanović ne nalazi u reprezentacije Srbije, zbog čega je juče odlučio da nenajavljen dođe na utakmicu između Srbije i Islanda i lično se uveri.

Iako su ga ljudi iz njegovog okruženja uveravali da nema potrebe da lično dolazi i da može pogledati snimak neke prethodne utakmice, kao i to da je Bobi još uvek u Americi, iskusni trener je rekao da veruje samo svojim očima.

– Sumnjičavo je gledao zagrevanje srpske reprezentacije. Za oko mu je zapao Milutinov i počeo je da se raspituje kako se on zove, ali sam uspeo da ga uverim da nije u pitanju Bobi Marjanović – kaže naš sagovornik koji je sedeo pored Popovića.

On navodi da se taman malo smirio i bio spreman da ode sa utakmice, kada je video Raduljicu.

– Viknuo je „evo ga!“. Uzalud sam pokušavao da ga ubedim da je Bobi znatno viši, mršaviji i da nema nijednu tetovažu. Sišao je do parketa i rekao da je dovoljno iskusan da ne može da ga prevari jedna lažna brada. Prišao je Raduljici i krenuo da mu vuče bradu i briše tetovažu – kaže naš sagovornik i navodi da ga je obezbeđenje sprovelo do tribina.

On kaže da se Greg Popović taman smirio i krenuo da na miru prati utakmicu, kada je čuo da selektor Đorđević na klupi Srbije spominje Đinobilija.

Leave A Response