Lekari San Antonija zabranili Bobiju Marjanoviću da prati Evropsko prvenstvo

Posted on Sep 4 2015 - 1:59pm by 🏀

SAN ANTONIO, 4. septembar 2015, (Njuz) – Lekarski tim San Antonio Sparsa zabranio je svom novom centru Bobanu Marjanoviću da prati bilo koju utakmicu na Evropskom prvenstvu, saznaje Njuz.

U obrazloženju ove odluke stoji da bi Marjanović mogao da se previše psihički iscrpi, kao i da doživi neku povredu, zbog čega bi nespreman mogao da započne svoju debitantsku NBA sezonu.

– Lekari San Antonija su sasvim slučajno naišli na intervju pomoćnog trenera Crvene zvezde Borka Radovića, gde je pohvalio Bobija izjavivši da je tokom prošlog Svetskog prvenstva bivši Zvezdin igrač po ceo dan umeo samo da gleda utakmice – saznaje Njuz od našeg sagovornika u redovima San Antonija.

On navodi da su lekari ovog tima momentalno zabranili bilo kakvo gledanje utakmica srpskom centru.

– Plaše se da bi Bobi mogao, ukoliko se bude nervirao tokom neke utakmice Srbije, da šutne sto i ponovo povredi zglob, kao i da, u slučaju nekog dobrog poteza Srbije, skoči i udari glavom u plafon. Lekari su mu preporučili da umesto ovih mečeva gleda NBA finale u San Antonio-Majami, ali ne ono kada im je Rej Alen dao trojku iz ćoška, nego ono iz naredne sezone – kaže naš sagovornik.

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas izjavio je da je ovo skandal i će se Savez boriti da se Bobiju omogući gledanje utakmica, ako ne u direktnim prenosima, onda barem na YouTube-u u HD rezoluciji.

Marko Dražić

Leave A Response